Home > Circuit > De autosport dit weekend: een afwisselend weekend en start van de slotfase van het seizoen

De autosport dit weekend: een afwisselend weekend en start van de slotfase van het seizoen

De F1, F2, F3-teams en de teams van de Porsche Supercup hebben het grondgebied van de Benelux niet hoeven te verlaten, want na Spa trekken ze meteen door naar Zandvoort, met overigens twee Belgische vertegenwoordigers want naast Amaury Cordeel in F2, komt zijn broer Ghislain uit in de Porsche Supercup.  

Nog een WK is er in Letland waar het WK en EK Rallycross te gast zijn, onder meer met Enzo Ide. Niet zo heel ver van ons land zijn er dan weer races van de GT World European Challenge Endurance en de GT4 European Series en dat op de Duitse omloop van Hockenheim, met heel wat landgenoten overigens. Spaanse F4, met Jeff Machiels, is er dan weer in Aragon, terwijl in het Amerikaanse Portland de voorlaatste manche van de Indycar Series wordt verreden. In Misano is er tot slot MotoGP.

In eigen land is er uiteraard de Omloop van Vlaanderen, de zevende manche van het Belgian rally Championship.   

error: Alert: Content is protected !!