Home > Circuit > In een notendop: IMSA en Terre de Lozère rally

In een notendop: IMSA en Terre de Lozère rally

  • Rallye Terre de Lozère – de Fransman Mathieu Franceshi heeft in een een Skoda Fabia de Franse rally Terre de Lozère op onverhard gewonnen. Beste Belgen waren Jourdan Serderidis en Fred Miclotte eveneens in een Skoda op plaats negen. Charles Munster (Opel) werd zevende in de Stellantis Cup France, zijn broer Grégoire gaf in zijn Hyundai op. Claudie Tanghe werd zeventiende in Rally5 in een Renault Clio. 
  • IMSA – Dit weekend is ook de IMSA-wedstrijd in Virginia, die enkel openstond voor GT-wagens, verreden. Mathieu Jaminet en Matt Campbell wonnen algemeen in de Porsche 911 GT3 R van Pfaff Motorsports, Maxime Martin werd tweede in GTD, achter de Mercedes-AMG GT3 van Winward Racing met Ellis-Ward. Martin deed dat samen met Roman De Angelis. Het duo Jan Heylen-Hardwick (Porsche) werd vijfde in GTD.   
error: Alert: Content is protected !!