Home > Circuit > GT4 European Series Hockenheim: Marnik Battryn met SRT

GT4 European Series Hockenheim: Marnik Battryn met SRT

Het is even geleden dat we hem nog op een circuit gezien hebben, maar Marnik Battryn zou komend weekend zijn debuut moeten maken in de GT4 European Series op Hockenheim.

De Mechelaar staat op de inschrijvingslijst van de Europese serie naast de Griekse Amerikaan Alex Papadopulos in de SRT Mercedes-AMG. De tweede wagen van het team, met Jean-Luc Behets en Johan Vannerum zien we daarentegen niet meer. Battryn is vandaag vooral actief als rijdercoach.

Uiteraard is ook Kenny Herremans van de partij met de V8 racing Camaro. Herremans is samen met Dante Rappange vierde in de Pro/Am op amper zes punten van de tweede plaats. De titel lijkt weggelegd voor het duo Beaubelique-Pla.

Andere Belgen zijn uiteraard Verdonck-Gillion in een Aston Martin en Antoine Potty met de Toyota Supra. Potty is vijfde in de Silver Cup.

error: Alert: Content is protected !!