Home > Circuit > LMDh: Cadillac bereidt zich voor op 2023

LMDh: Cadillac bereidt zich voor op 2023

Cadillac testte vorige week gedurende drie dagen zijn V-LMDh op het circuit van Road Atlanta. Pipo Derani, Sébastien Bourdais, Earl Bamber en Alex Lynn kwamen in actie met de wagen die volgend jaar zowel in IMSA als in het FIA WEC te zien zal zijn.

“We hebben ons op de uithouding gefocust, waardoor we zoveel mogelijk kilometers aflegden.”, aldus GM program manager Laura Wontrop Klauser. “Het team investeert ook veel tijd om de motor, het hybride systeem en het elektronische remsysteem te integreren. We richten ons tevens op het begrijpen van de banden en het geven van een goed gevoel aan de rijders zodat ze met de wagen de limiet kunnen opzoeken.”

IMSA heeft van 3 tot 5 oktober en op 6 en 7 december nog gezamenlijke tests voorzien voor teams die aan de GTP-klasse gaan deelnemen.

(Foto’s: © Cadillac)

error: Alert: Content is protected !!