Home > Circuit > In een notendop: Super GT – IMSA

In een notendop: Super GT – IMSA

  • Super GT – Bertrand Baguette en Kazuki Hiramine wonnen vanmorgen de wedstrijd op Suzuka. Ze bleven met hun Calsonic Impul Z de Astemo NSX-GT van Tsukakoshi en Matsushita met een ruime zes seconden voor. Later meer.
  • IMSA – Ross Gunn (Heart of Racing Team – Aston Martin Vantage GT3) veroverde de polepositie voor de wedstrijd op de Virginia International Raceway, de voorlaatste wedstrijd van het IMSA WeatherTech Sportscar Championship, en voorbehouden voor GTD Pro en GTD. Roman De Angelis, de teamgenoot van Maxime Martin in de Heart of Racing Team Aston die in GTD uitkomt werd zesde in zijn klasse. Voor Ryan Hardwick, de teamgenoot van Jan Heylen, werd het een elfde plaats in GTD. De wedstrijd start zondagavond 20u10 Belgische tijd.

(Foto: © Bertrand Baguette)

error: Alert: Content is protected !!