Home > F1 > F1 Spa: Tsunoda start vanuit pits, Verstappen en Leclerc stijgen één plaats

F1 Spa: Tsunoda start vanuit pits, Verstappen en Leclerc stijgen één plaats

Yuki Tsunoda (Alpha Tauri) zal starten vanuit de pitstraat in de Grote Prijs van België. De Japanner werd gisteren nog gepromoot van de negentiende naar de dertiende plaats, na gridstraffen voor een groot deel van het veld. Alpha Tauri besliste echter om Tsunoda met een nieuwe motor de baan op te sturen. Doordat deze motorwissel gebeurde onder parc fermé moet de rijder starten vanuit de pitstraat. Hierdoor stijgen zowel Verstappen (Red Bull) als Leclerc (Ferrari) een plaatsje op de grid.

Foto © Jens Mommens

You may also like
F1 Spa: bekende koppen in de paddock
F1: Max oppermachtig naar winst op Spa vanaf P14 op de grid: “Ongelofelijk weekend”
F1 Spa: de top drie aan het woord
F1 Spa: Verstappen wint slaapverwekkende race
error: Alert: Content is protected !!