Home > Rally > ERC > ERC Barum: Jan Kopecký wint

ERC Barum: Jan Kopecký wint

Jan Kopecký (Škoda Fabia Rally2 evo) wint de Barum Rally 2022. Hij houdt aan de meet bijna 38 seconden voorsprong over op Filip Mareš (Škoda Fabia Rally2 evo). De Oostenrijker Simon Wagner (Škoda Fabia Rally2 evo) verpest het Tsjechisch podium, maar zorgt voor een top drie gevuld door Škoda. Erik Cais (Ford Fiesta Rally2) had gehoopt op een podiumplaats, maar moet tevreden zijn met een vierde plaats. Dominik Stříteský (Škoda Fabia R5) sluit, na zijn fout op de laatste proef, de top 5 af. De Europese kampioen, Efren Llarena, kwam na zijn zware sortie gisteren, vandaag niet meer aan de start.

“Dit is één van mijn moeilijkste overwinningen. De regen volgde ons vandaag op elke proef. Bedankt aan iedereen die hielp. Het was een heel goed weekend voor ons,” zei de Kopecký aan de finish.

error: Alert: Content is protected !!