Home > Rally > ERC > ERC Barum: Jan Kopecký leider

ERC Barum: Jan Kopecký leider

Dat de Barum Rally geen gemakkelijke rally is, dat heeft de nieuwe Europese Kampioen Efren Llarena (Škoda Fabia Rally2 evo) aan de lijve ondervonden. Hij ging tijdens de derde KP zwaar van de baan. Piloot en copiloot kwamen met de schrik vrij. Jan Kopecký (Škoda Fabia Rally2 evo) is na zeven proeven nog steeds leider. Hij heeft 22 seconden voorsprong op Vàclav Pech (Ford Focus RS WRC ’06). Aangezien Pech ingeschreven is in de nationale wedstrijd kan hij geen punten pakken voor het ERC. Eric Cais, enorm geliefd bij het publiek, staat momenteel met zijn Ford Fiesta Rally2 op een derde plaats. Vandaag worden er nog zes proeven gereden. Vanavond weten we wie de editie 2022 wint.

error: Alert: Content is protected !!