Home > Circuit > Porsche Carrera Benelux Barcelona: Maassen pakt zijn eerste van het seizoen

Porsche Carrera Benelux Barcelona: Maassen pakt zijn eerste van het seizoen

Xavier Maassen heeft zijn maidenzege van het seizoen 2022 in de Porsche Carrera Cup Benelux te pakken. De #TeamPGZ by RedAnt Racing-rijder haalde het in de tweede race op de F1-omloop van Barcelona voor Glenn van Parijs (NGT Racing) en Sam Dejonghe, uiteraard teamgenoot van Xavier Maassen. Jan Lauryssen werd vierde algemeen voor Q1 Trackracing, won de Pro-Am klasse en is mag zich de eerste kampioen van het seizoen noemen. Sébastien Lajoux (DUWO) was de sterkste in de Am-categorie. Afspraak nu op 7, 8 en 9 oktober in Hockenheim voor de finale van het seizoen 2022! (Foto: Ivan Tarantsov)     

error: Alert: Content is protected !!