Home > F1 > F1 Spa: Red Bull topt tijden tijdens derde vrije training

F1 Spa: Red Bull topt tijden tijdens derde vrije training

Tijdens de derde vrije training is het Sergio Perez (Red Bull) die de snelste tijd, 1:45.047, op zijn naam heeft staan. Zijn teamgenoot Max Verstappen volgt met 1:45.184. Sainz vult de top drie aan met 1:45.824.

De sessie startte rustig, met meerder teams die lang in de garage bleven staan. De Alfa’s van Zhou Guanyu en Valtteri Bottas zijn de eerste die een goede rondetijd weten neer te zetten. Halverwege de sessie komt Ferrari ook even buiten en stijgen ze meteen naar de top drie. Leclerc zorgt er echter voor dat de sessie wordt stilgelegd met nog iets minder dan tien minuten op de teller. De Monegask heeft last van overstuur en gaat de grindbak in. Afgezien van wat schade aan de vleugels lijkt de wagen in orde. Na de herstart krijgen de teams nog een laatste kans om een goede tijd neer te zetten, waarbij Perez aan de leiding komt te staan.

error: Alert: Content is protected !!