Home > Circuit > GT World Hockenheim: Picariello in ‘Pro’, geen Aston en Bentley

GT World Hockenheim: Picariello in ‘Pro’, geen Aston en Bentley

Over een goede week is de Fanatec GT World Challenge Europe powered by AWS – Endurance Cup in Hockenheim aan zijn vierde van vijf races toe, na Imola, Paul Ricard en Spa. We gaan na het weekend dieper in op de race in Duitsland, maar er is voor de Belgen alvast goed en slecht nieuws. 

Alessio Picariello krijgt zijn kans waar hij ze verdient, met name in de Pro klasse, met een zitje in de Dinamic Motorsport Porsche aan de zijde van Klaus Bachler en Matteo Cairoli. De Karolinger vervangt Come Ledogar. 

Anderzijds is er geen spoor van de Aston Martin van AMR Beechdean, dus ook niet van Maxime Martin en ook ‘Belgische’ de CMR Bentley is er niet meer bij. Alles samen zijn er negen Belgen op 10 en 11 september in Duitsland.    

error: Alert: Content is protected !!