Home > Electric > FE: huldiging voor Stoffel Vandoorne op 3 september

FE: huldiging voor Stoffel Vandoorne op 3 september

Dat Stoffel Vandoorne het Formule E wereldkampioenschap won, is u ongetwijfeld niet ontgaan. Op zaterdag 3 september wil Roeselare, de geboortestad van Vandoorne hem dan ook feestelijk vieren. Vanaf 16 uur zijn fans welkom aan het stationsplein van Roeselare, waar een FE-wagen te bezichtigen is. Van 18u45 tot 19u45 is er de mogelijkheid om Vandoorne te moeten en met hem op de foto te gaan. Om 20 uur volgt dan nog de officiële huldiging.

Foto © Mercedes-EQ Formula E

You may also like
In een notendop: Formula E
FE: Venturi Grand Prix wordt Monaco Sports Group
FE: Autosportwereld in gesprek met wereldkampioen Stoffel Vandoorne
FE: een eerste reactie van de kersverse wereldkampioen
error: Alert: Content is protected !!