Home > F1 > F1 Spa: speciale livery bij Mercedes voor 55 jaar AMG

F1 Spa: speciale livery bij Mercedes voor 55 jaar AMG

Mercedes-AMG bestaat dit jaar 55 jaar en dat mag gevierd worden. Naar aanleiding van deze verjaardag heeft het team dan ook een speciale livery voorzien voor de Belgische Grand Prix. George Russell en Lewis Hamilton zullen beide met een groot vintage nummer, de typerende witte bol, op de zijkant rijden. Daarnaast heeft het team ook een rode voorvleugel mee als eerbetoon aan ‘de rode zeug’, die in 1971 tweede werd tijdens de 24uur van Spa.

Foto’s © Jens Mommens

You may also like
F1 Spa: bekende koppen in de paddock
F1: Max oppermachtig naar winst op Spa vanaf P14 op de grid: “Ongelofelijk weekend”
F1 Spa: de top drie aan het woord
F1 Spa: Verstappen wint slaapverwekkende race
error: Alert: Content is protected !!