Home > #Hoofdnieuws > F1 Spa: gridstraffen na upgrades

F1 Spa: gridstraffen na upgrades

De eerste vrije training in Spa is nog maar net achter de rug of de eerste grid-straffen zijn al uitgedeeld. Meerdere teams hebben een motorwissel gedaan naar aanloop van dit weekend, maar voor enkele van hen was dit meer dan het toegelaten aantal wissels dit seizoen. Een resem aan rijders, ja het zijn er heel wat, zullen achteraan de grid moeten starten. Hierbij: Max Verstappen (Red Bull), Charles Leclerc (Ferrari), Lando Norris (McLaren), Esteban Ocon (Alpine), Mick Schumacher (Haas) en Valtteri Bottas (Alfa Romeo).

Foto © Jens Mommens

You may also like
F1 Spa: bekende koppen in de paddock
F1: Max oppermachtig naar winst op Spa vanaf P14 op de grid: “Ongelofelijk weekend”
F1 Spa: de top drie aan het woord
F1 Spa: Verstappen wint slaapverwekkende race
error: Alert: Content is protected !!