Home > Circuit > DTM Nürburgring: Lamborghini en Porsche vooraan in vrije trainingen, Vanthoor goed mee

DTM Nürburgring: Lamborghini en Porsche vooraan in vrije trainingen, Vanthoor goed mee

Op de Nurburgring, op een steenworp van Spa-Francorchamps staat de vijfde van acht meetings van het DTM op de kalender en vandaag werden de vrije trainingen afgewerkt. Mirko Bortolotti was in zijn GRT Lamborghini de snelste in de ochtendsessie en Dennis Olsen, aan het stuur van de SSR Performance Porsche deed het in de namiddag op een droge omloop. 

Van Belgische zijde werd Laurens Vanthoor knap tweede en vijfde, meteen de sterkste resultaten van Vanthoor in de vrije trainingen dit seizoen, terwijl Esteban Muth, na zijn moeilijke ochtend in de Walkenhorst BMW M4, in de tweede sessie als 21ste aantikte, op vijf honderdsten van teamgenoot Marco Wittmann. Morgen worden de eerste kwalificatiesessie en de eerste race afgewerkt. (Foto: © SSR Performance)

Informatie: www.dtm.com

Tickets: https://www.ticket-onlineshop.com/ols/dtm/en/spa/channel/shop/areaplan/venue/event/444435

error: Alert: Content is protected !!