Home > Circuit > In een notendop: ELMS – IMSA – GT World

In een notendop: ELMS – IMSA – GT World

  • ELMS – Voor de vierde manche van de European Le Mans Series, op het circuit van Barcelona, vinden we langs Belgische zijde de Mühlner Motorsport Oreca 07 voor Ugo de Wilde in LMP2, Tom Van Rompuy (DKR Engineering – Ligier) in LMP3 en Alessio Picariello (Absolute Racing – Porsche) en Sarah Bovy (Iron Dames – Ferrari) in LM GTE. Hier vindt u de volledige lijst van deelnemers. De wedstrijd van vier uur start nu zondag om 11u45.
  • IMSA – Volgend weekend zijn GTD Pro en GTD aan het werk op de Virginia International Raceway. Hier vindt u de deelnemerslijst van de voorlaatste manche waarop natuurlijk de namen Maxime Martin (Heart of Racing Team) en Jan Heylen (Wright Motorsports) staan. Jan Heylen bekleedt met 2293 punten de tweede plaats in het kampioenschap van GTD met slechts 36 eenheden achterstand op Stevan McAleer. De race start zondagavond 20u05 Belgische tijd.
  • GT World – Madpanda Motorsport wijzigt zijn programma voor het slot van 2022. Het team neemt tijdens het weekend van 17 en 18 september deel aan de Fanatec GT World Challenge Sprint Cup in Valencia, een thuisrace voor Madpanda. De equipe van Ezequiel Pérez Companc besliste tevens om het weekend nadien niet aan de start komen van de wedstrijd om de ADAC GT Masters op de Sachsenring. Het team laat nog open of het bij de seizoensafsluiter van de ADAC GT Masters op de Hockenheimring in oktober aanwezig zal zijn.

(Foto: © Madpanda Motorsport)

error: Alert: Content is protected !!