Home > #Hoofdnieuws > Rally: twee WRC, drie BRC en één onverhard in Frankrijk voor Munster

Rally: twee WRC, drie BRC en één onverhard in Frankrijk voor Munster

In de nasleep van de WRC-manche in Ieper heeft Grégoire Munster zijn programma voor de rest van het seizoen bekend gemaakt.

We wisten al dat de jonge belofte de WRC-manches van Griekenland en Spanje zou rijden en aan het podium in Ieper maakte hij aan Autosportwereld.be bekend dat de Rallye Terre de Lozère (in het gezelschap van Lara Vanneste) op zijn programma staat, een Franse rally op onverhard, als voorbereiding dus op de Acropolis in de Hyundai i20 R2 van Hyundai Motorsport.

Dus gaan we niet naar Roeselare“, legde BMA-man Bernard Munster aan de collega’s van La DH uit. “In ieder geval, met vier overwinningen in vier rally’s, is Stéphane Lefèbvre al een bijna kampioen.” Anderzijds zal de tandem Munster-Louka, wel de East Belgian Rally, de Condroz Rally en de Spa Rally afwerken. “Wij hebben besloten niet naar Japan te gaan omdat wij niet het risico willen nemen onze uitrusting meer dan een maand te blokkeren voor een evenement dat misschien niet eens doorgaat.”

error: Alert: Content is protected !!