Home > #Hoofdnieuws > Porsche Supercup Spa: wie klopt Dylan Pereira?

Porsche Supercup Spa: wie klopt Dylan Pereira?

Zondagmiddag, enkele uren voor de GP F1 zullen 32 Porsche-rijders onderling uitmaken wie de Belgische manche van de Porsche Mobil 1 Supercup zal winnen. De favorieten moeten we zoeken in de top-5 van het kampioenschap, met naast de Luxemburgse puntenleider Dylan Pereira onder meer ook Harry King, de leider in de Porsche Carrera Cup Benelux, die echter de meeting van dat kampioenschap in Barcelona omwille van zijn aanwezigheid in de Ardennen zal moeten missen.

Foto: © Porsche Mobil 1 Supercup

De spanning in de strijd om de titel in de Porsche Mobil 1 Supercup neemt toe: in de aanloop naar de zesde meeting, op Spa-Francorchamps in België, worden de vijf best geklasseerde rijders in het algemeen klassement door slechts negentien punten gescheiden. Theoretisch hebben titelverdediger Larry ten Voorde uit Nederland, Porsche Junior Laurin Heinrich uit Duitsland, Harry King uit het Verenigd Koninkrijk en Bastian Buus uit Denemarken een kans om de puntenaanvoerder Dylan Pereira uit Luxemburg in de Ardennen van zijn troon te stoten, maar die zal zijn huid duur verkopen:

In zekere zin is dit een thuisrace voor me. Ik heb veel vrienden en sponsors die komen kijken”, legt Pereira uit. “Bovendien hou ik van dit circuit. Door Eau Rouge rijden is altijd erg leuk.

Afspraak zondag om 12u05 voor de Porsche Mobil 1 Supercup

error: Alert: Content is protected !!