Home > Rally > BRC > BRC Condroz: het eerste nieuws van een klassieker

BRC Condroz: het eerste nieuws van een klassieker

De Royal Motor Club de Huy doet er alles aan om de 48ste editie van de Rally van de Condroz-Huy vlot te laten verlopen. De Condroz is de negende van tien manches van het Belgian Rally Championship 2022. Met Ieper, de Omloop van Vlaanderen en de Spa Rally is de Rally van de Condroz-Huy één van de vier Mandatory Events, verplicht voor het klassement van de RC2-klasse (Rally 2) en het Junior kampioenschap. Dat betekent dat voor de titelkandidaten van het Belgisch kampioenschap en het Junior-kampioenschap, drie resultaten uit vier van deze wedstrijden verplicht zijn

De organisatoren zijn klaar met het parcours. Alain Penasse, de RACB Rally Safety Manager, is al twee keer in Hoei geweest om het parcours te valideren. Het omvat de klassieke gechronometreerde stukken, maar ook een paar wijzigingen en de terugkeer van KP’s die al een paar jaar niet werden verreden. De Rallye du Condroz-Huy, zoals gebruikelijk gepland begin november (4-6), zal de hoofdrolspelers van het kampioenschap verwelkomen en natuurlijk de talloze regionale teams die deze manche niet willen missen. Het evenement vindt over twee dagen plaats, op zaterdag en zondag 5 en 6 november in de regio van Hoei.

error: Alert: Content is protected !!