Home > VAS > Regularity > VAS: Regularity van Kasterlee leidt Short Rally in

VAS: Regularity van Kasterlee leidt Short Rally in

De Regularity van Kasterlee is aan de 14de uitgave toe. De deelnemers krijgen, net als dezen van de SR, een gewijzigd parcours voorgeschoteld. Alleen rijden zij niet op snelheid, maar wel op regelmaat. Het is een heel ander spelletje!

(persbericht)

Met 30 teams is ook deze “regularity” een schot in de roos. De proeven dienen te worden afgelegd aan vooraf opgelegde gemiddeldes, die ook tijdens de proef kunnen veranderen. Voor de deelnemers telt elke meter en elke seconde. Er zijn geheime controles en er zijn controleposten. Het maakt dat het steeds moeilijk is om de mogelijke winnaars aan te duiden. Maar we kunnen uitgaan van een paar zekerheden.

Zo mogen we de winnaars van de vorige editie, Sander en Paul Van den Wyngaert met de VW Corrado zestienklepper, zonder problemen bij de favorieten rekenen. Maar er staan nog meerdere andere regularity virtuozen en winnaars aan de start, zoals Filip Dierckx en Bas Stessens, Mario Leys en Ives Paternotte of de ervaren oudgediende Gilbert Verstraeten en vrouw Martine Denis. Ook even in het oog houden: de zussen Elien en Stephanie Dierckx, zij klommen vorig jaar nog op het podium. Natuurlijk zijn Steven en Jos De Man of de beide Ford Sierra’s van Patrick en Ari Meeus en het duo Benny Nuyts en Guy Geerts ook nooit uit te sluiten.

Zijn we iets of iemand vergeten? Vergeeft u het ons want regularity is een bijzonder onvoorspelbaar gegeven. Misschien zien we zondag wel een volledig ander podium!

error: Alert: Content is protected !!