Home > Circuit > Eenzitter > In een notendop: F1 – F2 – F4

In een notendop: F1 – F2 – F4

  • F1 – Antonio Giovinazzi krijgt twee kansen om in de Haas bolide te rijden. Reserverijder Giovinazzi zal de eerste vrije trainingen voor zijn rekening nemen op Monza (9 september) en in Austin (21 oktober).
  • F4 ADAC – Op de Lausitzring was het Duitse Formule 4 kampioenschap aan het werk. De Rus Nikita Bedrin (PHM) schreef de eerste race van het weekend op zijn naam. De beide races op zondag waren voor zijn teamgenoot, de Brit Taylor Barnard. Slechts elf wagens namen de start in deze manches, want Prema en Van Amersfoort waren afwezig. De leiding in het kampioenschap blijft nog altijd stevig in handen van Prema-rijder Andrea Kimi Antonelli (253 punten) voor Barnard (219), Camara en Bedrin (beiden 155 punten).
  • FIA F2 – Het wordt de Duitser Lirim Zendeli die in het weekend van de Grand Prix op Francorchamps bij Campos zal rijden voor de geschorste Olli Caldwell. Zendeli keert zo terug naar de F2 na een lange afwezigheid. Blijft er nog het geval Boschung, lang out met een blessure, maar hij is in afwachting van een medische goedkeuring. Als dat niet het geval is, dan zullen we waarschijnlijk nog eens Roberto Mehri aan het werk zien.

foto: ©Marc Alvarado, CC-by-2.0 op wikipedia.org

error: Alert: Content is protected !!