Home > Circuit > FIA F2: Amaury Cordeel met nieuwe teamgenoot

FIA F2: Amaury Cordeel met nieuwe teamgenoot

Wel… ergens wel en ergens niet. Het feit is dat Jake Hughes de samenwerking met Van Amersfort Racing heeft beëindigd. Het is de Duitser David Beckmann, die al inviel voor zowel Amaury Cordeel als Hughes bij Van Amersfoort, de rest van het seizoen zal volmaken bij de Nederlanders. Beckmann viel in op Le Castellet en in Boedapest voor Hughes, die corona opliep. Jake Hughes gaf daarna te kennen prioriteit te willen geven aan zijn betrokkenheid in de elektrische Formula E, waar uiteraard na het einde van het seizoen de zitjes moeten verdeeld worden. Amaury Cordeel zal dus met David Beckmann naar het einde van het seizoen in de F2 gaan.

foto: @Dutch Photo Agency

error: Alert: Content is protected !!