Home > WRC > WRC Ieper KP19: Fourmaux crasht, Tänak wint

WRC Ieper KP19: Fourmaux crasht, Tänak wint

KP19 – Watou 2 zorgde dan toch nog voor een verrassing, met een stevige crash voor Adrien Fourmaux, die zo voor een rampweekend zorgt voor M-Sport Ford. De carrière van de Fransman lijkt met deze nieuwe crash ook behoorlijk onder druk te komen. Ondertussen werd de proef stilgelegd. Na de hervatting won de Estse leider Tänak in zijn Hyundai de proef en hij gaat met 7,2 seconden bonus naar de Wolf Power Stage. Esepekka Lappi (Toyota), Oliver Solberg (Hyundai) en Takamoto Katsuta (Toyota) zijn zeker van hun top 5, terwijl Stéphane Levebvre (Citroën) als leider in WRC2 en BRC naar de slotproef trekt.

Programma zondag 21 augustus:

8u43: KP17 – Watou 1 (12,3 km)
9u38: KP18 – Kemmelberg 1 (13,3 km)
11u49: KP19 – Watou 2 (12,3 km)
13u18: KP20 – Kemmelberg 2 Powerstage (13,3 km)

You may also like
WRC Ieper: Zondag door de lens van Lorenz
WRC Ieper KP20: Tänak redt Hyundai met tweede opeenvolgende zege dit seizoen
WRC Ieper KP18: Evans pakt twee op twee en nadert tot goed zes seconden van leider Tänak
WRC Ieper KP17: Evans start sterk en nadert op Tänak
error: Alert: Content is protected !!