Home > #Hoofdnieuws > WRC Ieper KP18: Evans pakt twee op twee en nadert tot goed zes seconden van leider Tänak

WRC Ieper KP18: Evans pakt twee op twee en nadert tot goed zes seconden van leider Tänak

KP18 is uiteraard de eerste passage over en om de Kemmelberg en na 12,36 kilometer was Elfyn Evans (Toyota) weer net iets sneller dan zijn rivaal Ott Tänak, die nog 6,7 seconden bonus heeft voor de allerlaatste lus van de dag die rond het middaguur begint. Esepekka Lappi cruist verder in zijn Toyota en is zeker van het brons in België, terwijl Oliver Solberg (Hyundai) nu 10 seconden bonus heeft op Adrien Fourmaux (Ford) in de strijd om de eerste ereplaats achter het podium. Melden we nog dat Grégoire Munster (Hyundai) zijn leidersplaats in WRC2 Junior kwijt is aan Chris Ingram (Skoda) na een lekke band in KP17 (Watou 1). Stéphane Lefebvre (DG Sport Citroën) leidt nog steeds in WRC2 en BRC.

Zondag 21 augustus

8u43: KP17 – Watou 1 (12,3 km)
9u38: KP18 – Kemmelberg 1 (13,3 km)
11u49: KP19 – Watou 2 (12,3 km)
13u18: KP20 – Kemmelberg 2 Powerstage (13,3 km)

You may also like
WRC Ieper: Zondag door de lens van Lorenz
WRC Ieper KP20: Tänak redt Hyundai met tweede opeenvolgende zege dit seizoen
WRC Ieper KP19: Fourmaux crasht, Tänak wint
WRC Ieper KP17: Evans start sterk en nadert op Tänak
error: Alert: Content is protected !!