Home > Rally > BRC > WRC Ieper: enkele reacties aan het podium

WRC Ieper: enkele reacties aan het podium

De rally in Ieper is achter de rug en de laatste wagens zijn uit het centrum van de kattenstad vertrokken. In de wachtrij aan het podium verzamelde Autosportwereld.be nog enkele reacties:

Tom Rensonnet (winnaar ‘junior’ en Rally4): “Ik heb met veel pijn gereden en door de gevolgen van het ongeval eerder dit jaar was ik fysiek ook niet top, daarom doet deze zege zoveel meer plezier. Het was een schitterende rally en we hebben ondanks de pijn toch genoten.”

Patrick Snijers (winnaar Rally3): “De Fiesta R3 is een toffe wagen om mee te rijden en we hebben ons heel het weekend geamuseerd en de auto heeft geen krimp gegeven. Het is echt een prima rallywagen.”

Vincent Verschueren: “Ik heb nooit het gevoel van Staden teruggevonden en de Polo is een wagen die top is als de afstelling top is, maar ook erg moeilijk als je niet het juiste compromis vindt. Ik ben blij met mijn resultaat, maar had me graag iets meer gemeten met de mannen net voor me.”

Nicolas Gilsoul (co Gino Bux): “We hebben eigenlijk drie rally’s op evenveel dag gereden en hier hebben we echt onze progressie kunnen omzetten in een goed gevoel tijdens de wedstrijd. Het was een sterke rally, een mooie wedstrijd ook en ik denk dat we tevreden mogen zijn met het resultaat.”  

Johan Dekens (Porsche): “Het was schitterend en we hebben ons goed geamuseerd met de Porsche. Wat een opkomst ook van het publiek!

error: Alert: Content is protected !!