Home > Circuit > In een notendop: ADAC GT Masters

In een notendop: ADAC GT Masters

  • ADAC GT Masters – Christopher Mies en Tim Zimmermann (Montaplast by Land Motorsport – Audi) wonnen race 2 op de Lausitzring. Nicky Catsburg stuurde zijn BMW M4 GT3 van Schubert Motorsport op een opdrogende piste bij de kwalificatie naar de polepositie. Op droog asfalt behield Catsburg tijdens zijn openingsstint de leiding, maar hij kwam echter te laat binnen voor zijn verplichte pitstop. Dit resulteerde in een stop & go penalty voor de BMW die de Nederlander met Jesse Krohn deelt. Het duo Albert Costa Balboa-Jack Aitken (Emil Frey Racing – Lamborghini) werd op één seconde tweede en na een bewogen eindstrijd ging de laatste podiumplaats uiteindelijk naar Marciello-Juncadella (Team Landgraf – Mercedes). Adrien De Leener en Klaus Bachler (Dinamic Motorsport – Porsche) finishten zeventiende.

(Foto: © ADAC GT Masters)

error: Alert: Content is protected !!