Home > Circuit > In een notendop: Indycar en Super Formula

In een notendop: Indycar en Super Formula

  • Super Formula – Op Motegi won de Japanner Naoki Yamamoto (Nakajima Racing) vanuit pole position de wedstrijd voor de Super Formula. Sacha Fenestraz (Kondo Racing) kwam als tweede over de lijn. Fenestraz loopt zo in op puntenleider Tomoki Nojiri (Team Mugen), derde in Motegi. Nojiri houdt nog tien punten voorsprong op de Fransman en morgen is er nog een tweede race in het kader van de meeting op Motegi.
  • Indycar – In St-Louis zette Will Power (Team Penske) zich op de pole voor de Indycar race. De Australiër komt daarmee op gelijke hoogte met het polerekord van Mario Andretti. Net als Andretti telt Power nu 67 pole’s in de hoogste klasse van de Amerikaanse eenzitterij. Op de piste in Illinois vertrekt Power met naast zich titelrivalen Marcus Ericsson en Jozef Newgarden.

foto: ©

error: Alert: Content is protected !!