Home > #Hoofdnieuws > WRC Ieper KP7: Thierry Neuville is de nieuwe leider

WRC Ieper KP7: Thierry Neuville is de nieuwe leider

7,99 kilometer, zoveel had Thierry Neuville nodig om de leiding in handen te nemen in de Belgische manche van het WRC 2022. In KP7 – Mesen-Middelhoek, was de Hyundai-rijder oppermachtig. Neuville zette teamgenoot Ott Tänak op 2,6 seconden, terwijl Elfyn Evans (Toyota) maar liefst vijf seconden moest toegeven. Neuville leidt nu met respectievelijk zes tienden en zeven tienden op respectievelijk Tänak en Evans. Er staat nog één proef, KP8 – Langermark 2 (8,9 km), op het menu.

You may also like
WRC Ieper: Zondag door de lens van Lorenz
WRC Ieper KP20: Tänak redt Hyundai met tweede opeenvolgende zege dit seizoen
WRC Ieper KP19: Fourmaux crasht, Tänak wint
WRC Ieper KP18: Evans pakt twee op twee en nadert tot goed zes seconden van leider Tänak
error: Alert: Content is protected !!