Home > Moto > MotoGP Oostenrijk: Zarco in de vrije trainingen

MotoGP Oostenrijk: Zarco in de vrije trainingen

Het MotoGP circus landt dit weekend in Oostenrijk en vandaag, vrijdag, werden er al vrije trainingen afgewerkt. Trainingen die belangrijk kunnen zijn voor de verdeling over de Q1 en Q2 groepen voor de kwalificatiesessies van morgen.

foto: ©motogp.com

Johann Zarco (Pramac Ducati) zette in Oostenrijk zijn mooie serie aan snelle tijden verder. De Fransman was op de Red Bull Ring sneller dan Ducati fabrieksrijder Jack Miller en de eigen teamgenoot Jorge Martin (Prima Pramac Racing). Dat alles onder het wakende oog van Marc Marquez, die in Oostenrijk als toeschouwer aanwezig is.

Mooie prestaties op deze vrijdag voor de Thai Somkiat Chantra (Idemitsu Honda Team Asia), die in Moto2 sneller was dan Ai Ogura (Idemitsu Honda Team Asia) en kampioenschapsleider Augusto Fernandez (Red Bull KTM Ajo). Onze landgenoot Barry baltus liet voor RW Racing GP een achttiende tijd noteren.

In de Moto3 was de snelste tijd van deze vrijdag voor de Italiaan Dennis Foggia (Leopard Racing).

error: Alert: Content is protected !!