Home > Circuit > Porsche Carrera Cup Assen: King opnieuw, Lauryssen sterk

Porsche Carrera Cup Assen: King opnieuw, Lauryssen sterk

Een nieuwe race, een nieuwe overwinning voor Harry King in de Porsche Carrera Cup Benelux. Ondanks een sterke start van Ghislain Cordeel (GP Elite) ging de Parker Revs Motorsport-rijder er in Assen voor een groot publiek met de buit vandoor. Na drie safety cars kwam King als eerste over de finish, terwijl Glenn van Parijs (NGT Racing) en Cordeel tweede en derde werden. In Pro-Am reed Jan Lauryssen (Q1) een uitstekende race van de laatste startplaats naar de zevende plaats algemeen en de eerste plaats in zijn klasse. Jaume Font (Baporo Motorsport) was de beste in de Am-categorie. Volgende ronde: 27-28 augustus op het F1-circuit van Barcelona! (Foto: © Ivan Tarantsov)

error: Alert: Content is protected !!