Home > Circuit > In een notendop: Supercar – Historic – WTCR

In een notendop: Supercar – Historic – WTCR

  • Supercar Challenge – In Assen ging ook de zege in de tweede race van het weekend naar Max Aschoff in de Ginetta-Nissan G58. Hij haalde het voor het Belgische duo Piessens-Dejonghe, in de Norma M20FC van Deldiche Racing, goed voor de zege in CN. Bart Arendsen won opnieuw in de GT-klasse, met zijn BMW M6 voor Cor Euser (Marc Car V8) en Roger Grouwels (Nissan GT-R). Het duo de Borlé-Muth was met de Ligier goed voor een derde plaats in SS2 in de kleuren van Xwift Racing Events, na een zege op zaterdag. Jonas De Kimpe (VW TCR) werd vierde in zijn klasse, Voet-van den Broeck werden vijfde in Sport met hun Peugeot RCZ. (Foto: © Ollivision)
  • Historic – de founding father van Deldiche Racing Luc De Cock was op zondag goed voor een tweede plaats in zijn klasse in het NK Historics, uiteraard met de mooie Lotus Elan 26R.
  • WTCR – Rob Huff heeft in een Cupra de tweede race van het Franse WTCR-weekend gewonnen. Gilles Magnus werd in zijn Audi vijfde. Amper twaalf auto’s daagden op in Frankrijk.
error: Alert: Content is protected !!