Home > Circuit > Zolder 24: BE Motorsport gaat uitdaging aan met quasi standaard Porsche Boxster

Zolder 24: BE Motorsport gaat uitdaging aan met quasi standaard Porsche Boxster

BE Motorsport start in de komende, 44ste editie van de 24 Hours of Zolder met een Porsche Boxster in de GTB-klasse. “Onze wagen is inderdaad een Porsche Boxster, gebouwd door BE Motorsport zelf“, aldus routinier Davy Suffeleers, die al meermaals de Limburgse klassieker reed. “De motor is de 2,5 liter met standaard 204 pk Porsche-krachtbron en dat met aangepaste remmen en dito ophanging uiteraard. De verhoudingen zijn dan weer standaard. Waarschijnlijk is het de minst krachtige auto van het pak, maar deze race is voor BE Motorsport de voorbereiding om volgend jaar met de Cayman GT4 aan de start te staan. Stephan Beyens, Didier Beyens, Ines Lammens, Peter Sterken en ik kruipen achter het stuur.” (Foto: © Davy Suffeleers)

error: Alert: Content is protected !!