Home > #Hoofdnieuws > Porsche Carrera Cup Assen: King voor Cordeel en Van Parijs in race 1

Porsche Carrera Cup Assen: King voor Cordeel en Van Parijs in race 1

Harry King heeft het weer gedaan. De Parker Revs Motorsport-rijder won de eerste race van het weekend in Assen, zijn zesde succes in zeven races van de Porsche Carrera Cup Benelux 2022. King blijft leider in de tussenstand van het kampioenschap. Polesitter Ghislain Cordeel (GP Elite) werd tweede, terwijl Glenn van Parijs (NGT Racing) een sterke race reed van de zesde naar de derde plaats. Rik Koen (Parker Revs) en Sam Dejonghe (#Team PGZ by RedAnt Racing) vervolledigden de top 5. Jan Lauryssen (Q1 Trackracing) en Jaume Font (Baporo Motorsport) pakten de buit in Pro-Am en Am. De tweede race begint morgen, zondag, om 11.59 uur en is live te volgen via Facebook en Youtube! (Foto: © Ivan Tarantsov)

error: Alert: Content is protected !!