Home > Circuit > JACK’s Racing Day Assen: sterke Belgen in Supercar Challenge

JACK’s Racing Day Assen: sterke Belgen in Supercar Challenge

De eerste race van de Supercar Challenge in Assen was voor Max Aschoff die zijn Ginetta LMP3 duidelijk de betere was van het duo Mauer-Hauser in een Norma. Thomas Piessens reed solo een knappe race in de Norma M20FC van Deldiche Racing en won in CN en werd derde algemeen.

Foto: © Ollivision

Nog Belgische winst was er in de klasse SS2 met het duo de Borlé-Muth in de Ligier van Xwift Racing Events, terwijl Jonas De Kimpe en Priscilla Speelman mooi derde werden in de SS1-klasse met hun VW Golf GTi TCR. Bart van den Broeck en Chris Voet tikten met hun Peugeot RCZ als zesde aan in de Sport-klasse, één plaats beter dan John Engelborghs (Lotus) In de spectaculaire klasse voor de GT3’s was de winst dan weer voor de Nederlander Bart Arendsen met een BMW M6 GT3. Morgen staat in Assen de tweede race van de Supercar Challenge op het programma.

Noteren we nog dat Marcel Dekker de eerste race bij de Mazda MX-5 won en Luc De Cock vierde algemeen werd in de eerste race van NK Historic en dat met een prachtige Lotus Elan 26R.

error: Alert: Content is protected !!