Home > Circuit > In een notendop: Super GT – ADAC GT Masters

In een notendop: Super GT – ADAC GT Masters

  • Super GT – Bertrand Baguette en zijn teamgenoot Kazuki Hiramine starten morgen op het circuit van Fuji met hun IMPUL Nissan Z vanaf positie zeven. In Q1 werd Hiramine achtste en zo mocht de blauwe Nissan door naar Q2, voorbehouden voor de acht snelste wagens uit GT500. In deze sessie was het onze landgenoot Bertrand Baguette die dus de zevende chrono liet optekenen. De polepositie ging naar Kunimoto-Sakaguchi in een Toyota GR Supra GT500. De wedstrijd start zondag om 7u Belgische tijd.
  • ADAC GT Masters – Raffaele Marciello en Maro Engel (Mann-Filter Team Landgraf – Mercedes-AMG GT3) starten vanmiddag vanaf de beste startplaats voor race 1 op de Nürburgring. Marciello ging Fabian Schiller (Drago Racing Team ZVO – Mercedes-AMG GT3) en Ayhancan Güven (Team Joos Sportwagentechnik – Porsche 911 GT3 R) voor tijdens de kwalificatie op zaterdagmorgen.

(Foto: © IMPUL)

error: Alert: Content is protected !!