Home > Circuit > In een notendop: IMSA

In een notendop: IMSA

Filipe Albuquerque realiseerde met zijn Wayne Taylor Racing Acura de snelste rondetijd in DPi voor de wedstrijd op het circuit van Road America. De Portugees had net geen twee tienden van een seconde voorsprong op Alex Lynn (Chip Ganassi Racing – Cadillac). In LMP2 ging die eer naar Steven Thomas (PR1 Mathiasen Motorsports – Oreca) en in LMP3 naar Malthe Jakobsen (Sean Creech Motorsport – Ligier)

Jack Hawksworth was met zijn Vasser Sullivan Lexus RC F GT3 het snelst in GTD Pro. Roman De Angelis (Heart of Racing Team – Aston Martin) en Ryan Hardwick (Wright Motorsports – Porsche), de teamgenoten van respectievelijk Maxime Martin en Jan Heylen, werden zevende en elfde in GTD. De polepositie in deze klasse ging naar Robby Foley (Turner Motorsport – BMW).

(Foto: © IMSA)

error: Alert: Content is protected !!