Home > #Hoofdnieuws > Zolder 24: Speedlover met sterk vijftal

Zolder 24: Speedlover met sterk vijftal

De deelnemers aan de 44ste editie van de 24 uur van Zolder worden stilaan bekend. Bij Speedlover is er uiteraard de wagen van RUSH, waar onder meer Fred Bouvy aan de slag gaat, maar het Kempische succesteam zet ook een Porsche 992 GT3 Cup in.

Een van de bekende namen aan boord van de wagen is Jurgen Van Hover en hij laat aan Autosportwereld.be weten dat het kwintet compleet is: “Kurt Hensen, Pieter Ooms, Olivier Dons, John De Wilde en ikzelf gaan deelnemen aan de 24 Hours of Zolder met een Porsche 992 GT3 Cup van Speedlover.

Zijn teamgenoot John De Wilde is alvast positief: “We hebben een zeer homogeen rijdersgeheel en ik geloof niet in een agressieve aanpak van de race. Je moet verstandig rijden en daarvoor hebben we de nodige ervaring aan boord.”  

Vorig jaar kenden we wat pech na een sortie van een van de rijders in de beginfase van de wedstrijd, maar we kenden verder niet het minste probleem, wat bewijst dat Speedlover zijn zaakjes op orde heeft”, gaat Jurgen Van Hover verder. “Dit jaar schatten we onze kansen dan ook wat hoger in en hoewel we niet de grote namen aan boord hebben zoals sommige andere teams, zal men met ons toch moeten rekening houden.”

De 24 Hours of Zolder start woensdag om 15u30 met een parade van het circuit naar het centrum van Zolder, waarna de wagens naar het circuit terugkeren rond 19u00. De oefenritten en kwalificaties zijn voor donderdag 11 augustus, met een Superpole om 19u30, terwijl de race zelf zaterdag 13 augustus start om 16u00!

error: Alert: Content is protected !!