Home > WRC > WRC Finland: Tänak leidt, Neuville in strijd met Loubet en Greensmith

WRC Finland: Tänak leidt, Neuville in strijd met Loubet en Greensmith

Ondanks drie snelste chrono’s deze namiddag voor Esepekka Lappi (Toyota) is Ott Tänak nog steeds leider in de WRC-rally van Finland. De Est heeft in zijn Hyundai 3,8 seconden bonus op de Fin. Elfyn Evans en Kalle Rovaperä, beiden ook voor Toyota, volgen op 19,3 en 21 seconden en dus houdt de WK-leider alle mogelijkheden open om veel punten te scoren. Craig Breen (Ford) en Takamoto Katsuta (Toyota) vechten dan weer om de vijfde plaats, op een goede halve minuut van de leiders. Thierry Neuville moet in zijn Hyundai al weer 50 seconden toegeven en is in strijd met de Ford-rijders Loubet en Greensmith. Morgen, zaterdag, staan acht proeven en 150 kilometer tegen de chrono op het menu. (Foto: © Hyundai)

error: Alert: Content is protected !!