Home > Circuit > In een notendop: IMSA – Super GT

In een notendop: IMSA – Super GT

  • IMSA – Dit weekend strijkt het IMSA WeatherTech SportsCar Championship neer op het circuit van Road America. Het licht van de 2 uur 40 minuten durende wedstrijd gaat zondag om 17u40 Belgische tijd op groen en deze race kan op de website van IMSA via live stream worden gevolgd. Hier vindt u de deelnemerslijst waarop uiteraard ook Maxime Martin en Jan Heylen staan.
  • Super GT – Na een lange pauze van iets meer dan twee maanden, is het tijd voor ronde vier van het Super GT kampioenschap met Bertrand Baguette aan het stuur van een Nissan Z GT500 van Impul. De wedstrijd over 100 ronden start zondag om 7u Belgische tijd. Bertrand won in het verleden al twee keer op dit circuit, en stond hier begin mei nog op het podium bij de tweede manche van het huidige seizoen.

(Foto: © Bertrand Baguette)

error: Alert: Content is protected !!