Home > F1 > F1: Alpine zonder Alonso… en zonder Piastri

F1: Alpine zonder Alonso… en zonder Piastri

Het werd gisteren een dag met heel wat heen en weer geschrijf op de sociale media. Alles begon met een bericht op Reuters van Alpine F1, waarbij Oscar Piastri werd aangegeven als vervanger van Alonso. Maar die woorden waren nog niet koud of er volgde al een twitterbericht van Piastri, die onder management zit van Mark Webber, dat deze verklaring foutief was!

foto: ©fiaformula2.com/archief

Piastri zou al een contract getekend hebben met een ander team. In hoeverre Piastri (achtereenvolgens kampioen in de Formule Renault Eurocup, de FIA F3 en de FIA F2) legaal gebonden is aan Alpine wordt nu dus onderzocht door raadgevers en advocaten. Eén piste is dat Ricciardo zou terugkeren naar Alpine, en Piastri bij McLaren zou landen. In een soortgelijk scenario gaat Ricciardo naar Alpine, Albion naar McLaren en Piastri naar Williams.

Even afwachten wat het wordt..

error: Alert: Content is protected !!