Home > F1 > F1: Logan Sargeant krijgt FP1 debuut in Austin

F1: Logan Sargeant krijgt FP1 debuut in Austin

Williams Academy-coureur en tweevoudig racewinnaar in de FIA Formule 2, Logan Sargeant, zal de Williams Racing FW44 in eigen huis mogen rijden tijdens de eerste vrije oefensessie van de Formule 1 Aramco Amerikaanse Grand Prix 2022 op het Circuit of the Americas in Austin, Texas, op vrijdag 21 oktober. De Amerikaanse coureur zal rijden op de FW44 van Nicholas Latifi voor de 60 minuten durende eerste vrije sessie op vrijdag. De “free practice 1” of FP1 is vooral interessant om het team te helpen bij de voorbereidingen voor het weekend. Het uitje van Logan zal de tweede en laatste verplichte sessie worden voor jonge coureurs binnen het team dit seizoen.

foto: ©kvytical, onder CC BY-SA 4.0 op wikipedia.org

error: Alert: Content is protected !!