Home > Rallycross > WRX 2022: de line-up voor Volkswagen Dealerteam Bauhaus

WRX 2022: de line-up voor Volkswagen Dealerteam Bauhaus

Het Zweedse Volkswagen Dealerteam Bauhaus gaf vandaag de drie namen vrij die zullen meestrijden voor de titel in het FIA Wereldkampioenschap rallycross dat binnen een kleine twee weken begint in het Noorse Hell (13 en 14 augustus)

foto copyright Rallycross Promoter GmbH

Team Manager Tommy Kristoffersson, enkele decennia geleden zelf actief in rallycross, gelooft sterk in de elektrische evolutie van rallycross en het trio rijders dat werd gekozen om een gooi te doen naar de eerste wereldtitel in het nieuwe tijdperk voor elektrische rallycross is duidelijk een mix van jong talent en ervaring.

Allereerst is er uiteraard Tommy’s zoon Johan Kristoffersson die met reeds vier wereldtitels op zak allicht gebrand is op een vijfde succes. Dan is er ook de Noor Ole Christian Veiby. Veiby reed in 2014 en 2015 nog voor hetzelfde team in het Europese kampioenschap rallycross. Ook in het WK Rally was Veiby reeds actief. Tot slot is er de Zweed Gustav Bergström die naast het eerder genoemde duo de nodige ervaring kan opdoen.

error: Alert: Content is protected !!