Home > Rally > Divers > ASAF: Kurt Boone eerste en tweede in vier dagen

ASAF: Kurt Boone eerste en tweede in vier dagen

Kurt Boone kwam samen met Kenny Deroo op de Nationale Feestdag aan de start van de Rallye-Sprint de Solre-Saint-Géry, meetellend voor het ASAF kampioenschap, in zijn Mitsubishi Lancer Evo X R4. Hij moest er de duimen leggen voor een andere West-Vlaming, Steve Bécaert (Ford Fiesta R5). Sébastien Sturbois werd er in zijn prachtige Toyota Corolla WRC derde. Last minute besliste Kurt om enkele dagen later deel te nemen aan de Rallye Sprint de Marchin. Daar was het wel prijs. Hij pakte er de grootste beker. Etienne Monfort (Škoda Fabia R5) werd tweede op iets meer dan tien seconden en Johan Van den Dries (Peugeot 208 Rally4) sloot de top 3 af. (Foto: ©Kristof Bogaert)

error: Alert: Content is protected !!