Home > Electric > Max Verstappen promoot Honda E Limited Edition

Max Verstappen promoot Honda E Limited Edition

Honda bracht een speciale editie uit van hun kleine elektrische stadswagen, de Honda E. De serie wordt beperkt tot 50 exemplaren in Europa en is gebaseerd op de “Advance”, de meest luxueuze versie van de Honda E. Die wordt getooid met kristalrood en zwarte accenten, zeventien-duims velgen en een interne herstyling. De Honda E won in 2020 de Red Dot Design Awards. Eind april, net voor de Grote Prijs in Emilia-Romagne, reed Max Verstappen de Honda E door de kronkelige en smalle straten van het middeleeuwse Italiaanse stadje Dozza. “Een schitterend wagentje“, liet Max toen weten. “Het ziet er goed uit, het ontwerp is compact en het is een plezier om mee te rijden. Het is een geweldige elektrische stadsauto.

Wij probeerden de Honda E al eerder uit en het uitgebreide verslag daarvan kan u hier lezen:

foto’s: ©hondanews.eu/media

error: Alert: Content is protected !!