Home > Circuit > In een notendop: TCR Europe Norisring – GT4

In een notendop: TCR Europe Norisring – GT4

Foto ©: TCR Europe

  • TCR Europe – race één – Mike Halder (Halder Motorsport – Toyota) reed vanaf de start tot op het einde op kop en won de eerste race. De Duitser had iets minder dan een halve seconde voorsprong op Josh Files (Target Competition – Hyundai). De leider in het klassement, Franco Girolami (Comtoyou Racing – Audi) werd derde. Voor Halder was het zijn eerste overwinning van het seizoen en dat voor eigen publiek.
  • TCR Europe – race twee – Franco Girolami werd de eerste tweevoudige racewinnaar van dit seizoen. De Argentijn pakte voor het Belgische team Comtoyou Racing de overwinning in de tweede race op de Norisring. Klim Gavrilov (Volcano Motorsport – Cupra) werd tweede, Josh Files derde.
  • TCR Europe – klassement – Met zijn overwinning en derde plaats op de Norisring, loopt Franco Girolami verder uit in het klassement. De Argentijn heeft 72 punten voorsprong op Josh Files en 78 punten op de Spanjaard Isidro Callejas (Volcano Motorsport – Cupra).
  • GT4 European Series – Antoine Potty (CMR – Toyota) werd, op een zucht van de tweede plaats, derde in race 2 op het circuit van Misano. Lluc Ibañez-Enzo Joulié (NM Racing Team- Mercedes) wonnen de wedstrijd. Kenny Herremans (V8 Racing – Chevrolet) finishte als dertiende en vijfde in Pro-Am.
error: Alert: Content is protected !!