Home > #Hoofdnieuws > ELMS Monza: De Wilde en Picariello uiteindelijk toch derde

ELMS Monza: De Wilde en Picariello uiteindelijk toch derde

Ugo De Wilde en zijn teamgenoten Thomas Laurent en Matthias Kaiser kregen enkele uren na de finish van de ELMS-wedstrijd in Monza nog goed nieuws. Het trio, dat in de kleuren van Mühlner Motorsport in LMP2 in de European Le Mans Series racet, erfde door een straf voor Prema, dat initieel derde werd, voor overdreven snelheid in de pitlane, de derde plaats. Hetzelfde gebeurde in GTE, waar de winnende Ferrari 488 GTE van Iron Lynx met Claudio Schiavoni, Davide Rigon en Matteo Cresson na de race met hulp van buitenaf in de pitlane werd geduwd door de zusterwagen van onder meer Sarah Bovy. De Ferrari werd prompt uit de uitslag verwijderd en hierdoor wint Proton Competition Porsche met Gianmaria Bruni-Christian Ried-Lorenzo Ferrari de race, terwijl Alessio Picariello naar plaats drie opschuift. (Foto: © De Wilde/Mühlner)

error: Alert: Content is protected !!