Home > Circuit > In een notendop: GT2 – GT4 – Le Mans Cup – IMSA

In een notendop: GT2 – GT4 – Le Mans Cup – IMSA

  • GT2 – Stienes Longin en Nicolas Saelens wonnen een spannende race 2 in Misano. Bert Longin en Peter Guelinckx werden vierde met slechts een halve seconde achterstand op de winnaars. Na de pitstops kwam de #11 van PK Carsport aan de leiding. Henry Hassid kwam sterk terug, en wist Nicolas Saelens in te halen, maar Saelens ging de Fransman terug voorbij toen hij een bocht te wijd nam.
  • GT4 European Series – Kenny Herremans werd met een Chevrolet Camaro GT4.R knap tweede in de eerste wedstrijd van het weekend op Misano. Herremans en zijn teamgenoot Dante Rappange eindigden op twee seconden van de winnaars, Jim Pla en Jean-Luc Beaubelique (Akkodis ASP – Mercedes).
  • Le Mans Cup – Tom Dillmann en Alexander Mattschull (Racing Spirit of Leman – Ligier) wonnen de wedstrijd van de Le Mans Cup op Monza in LMP3. Mikkel en Lars Pedersen (GMB Motorsport – Honda) waren primus in GT3.
  • IMSA – Tom Blomqvist kwalificeerde zijn Acura van Meyer Shank Racing op polepositie voor de wedstrijd van morgen op het Canadian Tire Motorsport Park. Roman de Angelis, de teamgenoot van Maxime Martin, werd tweede in GTD achter de Lexus van Montecalvo.

(Foto: © SRO)

error: Alert: Content is protected !!