Home > Circuit > In een notendop: GT2 – ELMS

In een notendop: GT2 – ELMS

  • GT2 – Peter Guelinckx-Bert Longin en Nicolas Saelens-Stienes Longin bezorgden PK Carsport respectievelijk een derde en vijfde plaats bij race 1 in Misano. Met een inhaalmanoeuvre van Anders Fjordbach in de laatste ronde, won er voor het eerste een Brabham BT62 GT2.
  • ELMS – Mathias Beche was met zijn TDS Racing x Vaillante Oreca snelste (1:39.079) in de laatste vrije training. Mühlner Motorsport was met Thomas Laurent aan het stuur vierde (1:39.306). Martin Rump, de teamgenoot van Alessio Picariello bij Absolute Racing, reed met zijn Porsche de tweede chrono (1:48.926) in LM GTE, achter de #60 Ferrari van Iron Lynx. De #83 Iron Dames Ferrari van o.a. Sarah Bovy was achtste.

(Foto: © SRO)

error: Alert: Content is protected !!