Home > #Hoofdnieuws > GT World Misano: Charles Weerts op pole

GT World Misano: Charles Weerts op pole

Charles Weerts begint vanmiddag om 15u de eerste wedstrijd van het weekend vanaf de beste startplaats. Met een rondetijd van 1:31.268 was de Team WRT-rijder 33 duizendsten sneller dan Vincent Abril in de McLaren 720S GT3 van JP Motorsport. Timur Boguslavskiy was derde met de Mercedes van Akkodis ASP. Het circuit ligt de Audi zeer goed en er eindigden maar liefst vijf R8 LMS GT3 Evo II in de top 10.

(Foto: © SRO)

Pierre Alexandre Jean (AF Corse – Ferrari), de ploegmaat van Ulysse De Pauw, finishte achtste en tweede in de Silver Cup. Nicolas Baert (Saintéloc Junior Team – Audi) werd elfde en derde in deze subcategorie. Valentino Rossi (Team WRT – Audi), teamgenoot van Frédéric Vervisch, eindigde zestiende, Adrien De Leener (Dinamic Motorsport – Porsche) was negentiende en Louis Machiels (AF Corse – Ferrari) 25ste.

error: Alert: Content is protected !!