Home > Circuit > FIA F2 Silverstone: Doohan dominant in sprintrace

FIA F2 Silverstone: Doohan dominant in sprintrace

Jack Doohan (Virtousi Racing) zat in een klasse op zich in Silverstone. De regen maakte de piste nat voor de start en op een nog steeds natte baan toonde de Australiër zich in zijn element. Hij pakte de leiding en gaf die nooit meer uit handen. Ayumu Iwasa klom van de zesde plaats op de grid tot een tweede plaats en kon Doohan nog uitdagen voor de zege met een late aanval. Hij kwam binnen een seconde van de winnaar. Enzo Fittipaldi haalde een tweede Formule 2-podium van het seizoen voor Théo Pourchaire, die strandde aan de voet van het podium, en kampioenschapsleider Felipe Drugovich, vijfde. Drugovitch blijft uiteraard ruim leider in het kampioenschap.

foto: ©fiaformula2.com/media

error: Alert: Content is protected !!